Четвер, 25.04.2024, 22:55
Вітаю Вас Гість | RSS

Іванівська ЗОШ I-III ст. імені Івана Рачкова

Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 11 » 4 грудня у нашій школі відбулась урочиста зустріч з воїнами - захисниками із АТО.
00:13
4 грудня у нашій школі відбулась урочиста зустріч з воїнами - захисниками із АТО.

В нашій школі патріотичне виховання підростаючого покоління – це не просто гучні фрази – це її життя, її ціль і самоствердження. Ми пишаємося тим, що вона носить ім’я нашого славного земляка Героя Радянського Союзу Івана Ілліча Рачкова, саме в нашій школі більше 30 років пропрацював Володимир Дмитрович Шевчук – ветеран війни,  чудовий педагог, почесний житель села, автор книги про Іванівку. А ще ми пишаємося нашими хлопцями – воїнами – афганцями, та воїнами – учасниками АТО. Для усіх нас, для наших учнів вони – справжні герої! З початку навчального року  ми провели благодійні акції по збору теплих речей для воїнів  зони АТО, продуктів харчування.

Добро, милосердя, любов, розуміння – ці слова , в усі часи , завжди мали велике значення для людини. Але зараз, в  такий складний для нашої країни час, вони набувають особливого  сенсу . Ситуація, що склалася на даний час в Україні  ще раз показала, хто є справжнім патріотом своєї країни, яку роздирають й досі на шматки, а хто тільки називає себе  «українцем». Як важливо, щоб наші діти, наші учні розуміли різницю між ними…

 Наші учні писали листи до своїх односельців, малювали малюнки, готували обереги для солдатів, які передали для них  через їх родини на зустрічі, яка відбулася 4 грудня у нашій школі, спільно з Іванівською сільською радою ( Рачкова Л, О.), Іванівським клубом ( Голота О. Л,), Іванівською церквою ( о. Михайло) та громадськими організаціями нашого села. Важко передати ту атмосферу, яка панувала у залі – це і радість і сльози, благання і побажання … Та найголовніше, ця зустріч   пробудила в усіх присутніх  найсвятіше почуття  глибокої пошани  та щирої вдячності  до наших захисників – односельців, любові до рідної України- неньки,  до  землі на якій ми усі живемо, працюємо, ростимо своїх дітей і онуків, за яку готові боротися і захищати до кінця заради світлого і мирного майбутнього прийдешніх поколінь. Давайте будемо цінувати те, що маємо, любити і поважати тих, хто поряд з нами. Даруймо любов, віру і надію кожному, хто нам не байдужий.

 

Лікуймо наші зболені серця,

Лікуймо наші душі зачерствілі.

Несімо правди непогасний стяг

І кривда в наші душі не поцілить.

Є ще спасіння від недуг людських –

Джерела віднайдімо лиш цілющі…

Мов подорожником торкнімося до них,

Й добром розквітнуть. просвітліють душі.

 

 

Педагог – організатор

 Іванівської ЗОШ І – ІІІ ст..

імені І. Рачкова Муравйова Т. С.

Переглядів: 497 | Додав: OCBITA | Теги: Зустріч, ато, патріотичне, з воїнами, виховання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту