Субота, 20.04.2024, 15:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Іванівська ЗОШ I-III ст. імені Івана Рачкова

Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 14 » 16-19 лютого 2016 року з метою виявлення та підтримки учнівської молоді учениці нашої школи прийняли участь у національному етапі «Intel Еко
21:21
16-19 лютого 2016 року з метою виявлення та підтримки учнівської молоді учениці нашої школи прийняли участь у національному етапі «Intel Еко

16-19 лютого 2016 року з метою виявлення та підтримки учнівської молоді, обдарованої в різних сферах науки й техніки, інтеграції в міжнародний освітній простір в Національному еколого-натуралістичному центрі та Мистецькому Арсеналі м.Київ відбувся Всеукраїнський конкурс «Intel Еко-Україна 2016» - національний етап міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2016 (International Science and Engineering Fair). 

На очному національному фіналі конкурсу Intel-Eko Україна 2016, який традиційно проводився на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (НЕНЦ). Учасниками Конкурсу стали учні 9-11 класів загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів. До участі в очному етапі конкурсу відібрано 198 проектів в 7 категоріях знань: біологія, екологічна інженерія, науки про людину, науки про Землю; навколишнє середовище; хімічна і біологічна інженерія, хімія.

З них 3 фіналісти з Очаківського  району - всі учениці Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І. Рачкова новоствореної Куцурубської територіальної громади та юннатки  гуртка «Юні екологи» школи естетичного виховання  с. Парутине, представляли Миколаївську область у категорії «Біологія». Науковий керівник всіх дослідницьких проектів фіналісток є учитель біології і хімії та керівник гуртка Михайлова Олена Володимирівна:

-       Пишеніна Ксенія учениця11 класу учениця Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І. Рачкова Куцурубської територіальної громади та юннатка гуртка «Юні екологи» школи естетичного виховання  с. Парутине  з проектом: «Вивчення післядії внесення відпрацьованого субстрату грибів Гливи на урожайність огірка сорту Конкурент при вирощуванні за екотехнологіями (в умовах посушливого клімату Очаківщини)», яка зайняла ІУ призове місце у категорії «Біологія». Школярка отримала цінний подарунок. До речі, це не перша її перемога у 2014 році вона отримала абсолютну перемогу на цьому конкурсі у категорії « Ботаніка» Ксенія виборола І місце в Україні.

-       Левчик Олена, учениця 10 класу учениця Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І. Рачкова Куцурубської територіальної громади та юннатка гуртка «Юні екологи» школи естетичного виховання  с. Парутине  з роботою «Вплив застосування гібереліну

на урожайність томатів сорту Санька при вирощуванні за еко-технологіями (в умовах посушливого клімату Очаківщини)»,здобула сертифікат учасника фіналу конкурсу у номінаціі «Біологія»;

-       Дашковська Олена, учениця 9 класу учениця Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І. Рачкова Куцурубської територіальної громади та юнатка гуртка «Юні екологи» школи естетичного виховання  с. Парутине  з роботою: «Вплив гіпокінезії на мислення людини.» пройшла у ІІ ,фінальний, етап конкурсу у номінації «Науки про людину», але,нажаль, за станом здоров’я на фінал у Київ виїхати не змогла.

Програма конкурсу-захисту була насиченою і цікавою. Постерний захист робіт проходив у Мистецькому Арсеналі і продовжувався два дні. За цей час дівчата встигли поспілкуватися із своїми науковими «конкурентами», адже в їх категорії було представлено більше 50  студентських і учнівських наукових проектів, науковцями провідних  ВИШів  м. Києва, журналістами,яким надавали інтерв’ю, стосовно своїх проектів та звичайними відвідувачами Мистецького Арсеналу.

Окрім участі у конкурсі наші молоді науковці відвідали виставку робіт видатної художниці України Марії Приймаченко та вшанували пам'ять Небесної Сотні на майдані Незалежності.

Для учасників заходу проведено вибухове хімічне «Реактив шоу» із цікавими фізичними та хімічними експериментами.

Переглядів: 356 | Додав: OCBITA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту